Rendezvény

A Golftanya Budapest egyik legegyedibb rendezvényhelyszíne, legyen szó esküvőről, céges csapatépítőről, baráti születésnapozásról vagy bármi másról, 4 hektáron rengeteg elképzelés megvalósítható!

Rendezvényekkel kapcsolatban keresd Mlinárcsik Évát a rendezveny@academygolfbudapest.hu email címen vagy a +36307303273-as telefonszámon!

A driving range, avagy a szemünk fénye: egy nettó 3 hektáros füves terület. A golflabdák fogadásán kívül számtalan egyéb célra használható, volt már rajta autós találkozó és pokrócos-piknikezős este is, de az állagára nagyon odafigyelünk, fontos nekünk, hogy szép maradjon!

A rendezvénysátor 310 négyzetméteres alapterületű, amelyhez 50 négyzetméteres, különálló catering sátor is tartozik. A rendezvénysátor gyakran biztosít helyszínt meghitt esküvőkhöz, de igény szerint kitelepüléssel is használható. Padlózott, közművesített. A sátor előtti, 100 négyzetméteres teraszon egy hangulatos hajópadlós bárt alakítottunk ki.

A grillterasz egy zöldövezet a zöldövezetben, ahol minden a szemünk előtt készül, ami csak szem-szájnak ingere. A bográccsal, igazi vas sütővel és grillel felszerelt terasz kb. 60 fő befogadására alkalmas. A helyszínt igény szerint bútorozva biztosítjuk.
Scroll to top