Golf & grill

Töltsetek velünk egy délutánt a Golftanyán, ahol először megtanítunk a golfozás alapjaira, majd nagyszerű grill fogásokat és fröccsöket kínálunk. Olvassatok tovább, lent vannak a részletek!

Nagyon egyszerű a recept: kevés olyan embert ismerünk, aki nem szeret grillezni. Húsok, zöldségek, a nyílt láng szinte mindennek jót tud tenni. Olyanokat sem nagyon ismerünk, akik a Hajógyári-szigeten található Golftanya láttán ne gondolnák azt, hogy ezen a helyen megéri időt eltölteni. Azt meg már talán mondani sem kell, hogy egy finom fröccs fantasztikus emberek társaságában mennyire jól tud esni.

Olyan embereket viszont ismerünk, akik még sosem golfoztak. Pedig az pont olyan jó, mint grillezni, húsokat és zöldségeket enni, a Golftanyán lenni, fröccsözni és érdekes emberekkel beszélgetni. Épp ezért nagy hangsúlyt fektetünk a Golf & grill programsorozatunkra!

A belépőjegy ára csupán 8500 forint, ami magában foglalja Jorge Esteban Bottyan fantasztikus grillválogatását, egy pohár szabadon választott méretű és típusú fröccsöt, valamint 1,5 óra golfoktatást Balogh Lászlóval és Pólus Szvetlánával. Az ütőket és a labdákat is mi adjuk, csak annyi a kérésünk, hogy zárt cipőben gyertek, mert papucsban nehéz golfozni.

A rendezvény természetesen gyermek- és kutyabarát. Végig szabadtéren leszünk, ennek megfelelően érdemes öltözni! A parkolás a Golftanya parkolójában ingyenes, ha az esetleg megtelne, akkor a hozzánk vezető út mellett is szabályosan meg lehet állni. A szigetre a H-hídon lehet behajtani.

A Golf & grill programok időpontjai:
2017. május 21., 16.00-20.00, 7000 forint. Szabad helyek: 0/20.
2017. május 28., 16.00-20.00, 8500 forint. Szabad helyek: 16/20.

A részvétel előzetes regisztrációhoz között, jelentkezni a recepcio@academygolfbudapest.hu email címen és a +3730-730-3270-es telefonszámon lehet. Bankkártyás fizetésre sajnos nincs lehetőség!

A Golf & grillen való részvétel után sokakban felmerülhet a kérdés: hogyan tovább? Aki megelégszik azzal, hogy a driving range-en és a gyakorlóterületeken üti tovább a labdákat, azok számára a Golftanya kielégítő válasz lesz, hiszen nálunk golfos pályaengedély nélkül is lehet gyakorolni, az ütőinket pedig ingyen lehet használni. Költséget a gyakorlólabdák jelentenek majd, 850 forintért 1 kosárnyi, azaz 48 darab labdát adunk.

Akit komolyabban is érdekel a golf világa, Balogh Lászlótól vagy Pólus Szvetlánától tud órákat venni, a cél pedig a pályaalkalmassági vizsga megszerzése. A 12 alkalmas Prémium Oktatási Csomag ára 100 000 forint, ez egyéni foglalkozást jelent. További költséget a labdák jelentenek (általában alkalmanként 1-2 kosár szükséges), illetve az egész folyamat végén egy pályavizsga (6500 forintos pályahasználat) és egy elméleti és szabályvizsga (5000 forint) az Academy Golf Budapesten.

Scroll to top